Koraci provedbe virtualne podrške

Trenutni status
NIJE PRIJAVLJEN
Price
Closed
Započnite
Ovaj modul je trenutno zatvoren

Prije uvođenja virtualne podrške procijenite koje usluge možete pružati virtualnim putem i koji način pružanja usluge ćete koristiti. Kako biste što uspješnije odgovorili na ova pitanja, potrebno je analizirati prednosti i izazove provođenja virtualnih podrški za vašu organizaciju te moguća ograničenja u provođenju virtualnih podrški obzirom na karakteristike vaše organizacije. Tijekom ovog poglavlja proći ćete kroz korake implementacije usluge virtualne podrške. 

U uvodnom dijelu ovog poglavlja pogledajte primjer koji prikazuje način na koji stručnjak pruža podršku obitelji tijekom svakodnevnih aktivnosti (završetak igre, pranje ruku, ručak).

Na kraju modula se nalaze završni i evaluacijski upitnici. Kada završite upitnik, kliknite na “Završi” i pričekajte nekoliko sekundi da spremimo Vaše odgovore, a zatim kliknite na “Klikni za nastavak”.
Ispod svake lekcije se nalaze gumbi “Iduća lekcija” i “Prethodna lekcija” koje možete koristiti za navigaciju. Osim toga, možete koristiti i navigacijski meni s lijeve strane.

Za učenje ovog modula, potrebno je oko 80 minuta.